Nieuws

Sebastiaan van der Wal stopt als praktiserend tandarts
18-03-2021
Tandarts Sebastiaan van der Wal stopt per 28 april met het direct werken met patiënten. Na 32,5 jaar als praktiserend tandarts gaat hij verder werken als praktijkeigenaar. Het alles regelen en organiseren is eigenlijk minstens zoveel werk. Met dit verschil dat het er niet meer naast wordt gedaan in de vele avonduren en op de zaterdagmorgen.
Lees verder op Veendammer.nl


Nieuwe tandartsen in Veendam ondanks tekort
11-09-2020
Aan de Prins Bernhardlaan in Veendam is geen tekort aan tandartsen. Mede door het stageprogramma, waarmee bijna afgestudeerde tandartsen de laatste kneepjes van het vak leren en de uitstraling van een zeer moderne nieuwe praktijk, zijn er maar liefst zes tandartsen gaan werken in Veendam.
Lees verder op RTVeen.nl


Sebastiaan van der Wal met tennisteam derde op Europees Kampioenschap
29-09-2018
Op het Europees Kampioenschap Tennis voor clubteams (veteranen) heeft het team van Baarn, met de tennissende tandarts Sebastiaan van der Wal uit Veendam in de gelederen, beslag weten te leggen op de derde plaats.
Lees verder op ParkstadVeendam.nl


Hoogste punt Tandartsenpraktijk Van der Wal gevierd
13-10-2017
Vrijdag 13 oktober om 12 uur is het bereiken van ‘het hoogste punt’ bij de bouw van de nieuwe tandartsenpraktijk Van der Wal gevierd. Opdrachtgever tandarts Van der Wal heeft de bouwvakkers in een van de toekomstige behandelkamers op ‘pannenlunch’ getrakteerd. Na het bereiken van het hoogste punt van een gebouw kunnen de dakpannen worden gelegd.
Bekijk de reportage op ParkstadVeendam.nl


Tandarts opent behandelkamer in Veenkade
09-03-2017
Tandartsenpraktijk van der Wal uit Veendam heeft sinds vandaag een eigen tandartsen kamer in de Veenkade, het woonzorgcentrum van Zorggroep Meander aan Kaap de Goede Hoop in Veendam geopend.
Lees verder op Veendammer.nl


Sebastiaan van der Wal te sterk voor zoon
14-06-2016
Een week lang werd er gestreden op de banen van TC Veendam om de felbegeerde titel clubkampioen. Met ruim honderdvijftig deelnemers werd er in maar liefst twaalf verschillende onderdelen, ingedeeld op speelsterkte, strijd geleverd. De weergoden waren de tennissers goed gezind.
Lees verder op hskrant.nl


Tennissende tandarts Gronings goed van deze week
04-09-2014
De tennissende tandarts, zo wordt Sebastiaan van der Wal ook wel genoemd. Eind juni won hij ook al de World Medical and Health Games in het Oostenrijkse Wals. Zowel het herenenkelspel als het herendubbelspel waren een prooi voor de inwoner van Veendam. Daar heeft hij een uitstekend vervolg aan gegeven.
Lees verder op GrootGroningen.nl


25 jaar tandarts van der Wal Veendam
25-01-2014
Januari 2014 is een speciale maand in de tandartsenpraktijk van Sebastiaan van der Wal. Hij is zelf 25 jaar werkzaam aan de Marne in Veendam. Zijn mondhygiëniste, Arianna Riedstra, is op 1 januari van dit jaar 12,5 jaar in dienst bij van der Wal.

Lees verder op ParkstadVeendam.nl