Onze praktijk

Tandarts Sebastiaan van der Wal is op 28 oktober 1988 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit in Groningen (RUG) voor Tandheelkunde. In 1989 is hij begonnen met zijn tandartsenpraktijk aan Marne 7 te Veendam.

Tandarts Joăo Carlos Ribas Cordeiro is vanaf januari 2018 in onze praktijk. Na zijn afstuderen aan het Instituto Superior de Ciências da Saúde do Norte, in Gandra, Portugal, is hij vanaf december 2015 werkzaam als tandarts in Nederland. Vanaf 1 december 2019 gaat hij zich verder specialiseren in de endodontologie (zenuwkanaal behandelingen), waardoor hij de praktijk heeft verlaten.

Mondhygiëniste Arianna Riedstra is vanaf juli 2001 werkzaam in de praktijk van Van der Wal. Mondhygiëniste Wendy Penninkhof vanaf maart 2018. En mondhygiëniste Daria Manveyler vanaf maart 2019.

Angstige patiënten en patiënten met beperkte financiële middelen kunnen professionele tandheelkundige hulp krijgen van junior tandartsen. Deze junior tandartsen van de opleiding tandheelkunde van het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) kunnen alle noodzakelijke behandelingen uitvoeren en hier extra ervaring in opdoen.

Tandarts Van der Wal is lid van de KNMT; de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen.

Onze behandelaars zijn BIG-geregistreerd. Tandarts van der Wal BIG-nummer 99024770802, tandarts Cordeiro BIG-nummer 19920223502. Uiteraard wordt u alleen geholpen door gediplomeerd personeel.

In het huidige praktijkpand beschikken we over vijf volledig ingerichte behandelkamers.